Pages

Subscribe:

torek, 21. oktober 2014

To work it out or not to...

Ko sva zadnjič s fantom imela eno izmed zanimivih debat, sva prišla na temo, pri kateri se je najin pogovor odvil v zanimivo smer.
Zveze na daljavo. Vsi smo vsaj pomislili na to, če že ne bili v takšni in podobni situaciji. In večno vprašanje... Ali delujejo?

Vsaka zveza zahteva svoj trud in vložen čas in ljubezen. Lahko se zgodi s sosedom, ali z osebi, ki je oddaljena par kilometrov, lahko tudi pol države. Vsak drugače. Tako je tudi z videvanjem, nekateri se vidijo vsak dan, medtem ko nekaterim uspe priti skupaj za vikende ali manj časa.

Osebno verjamem, da lahko tudi zveze na daljavo delujejo. Tudi če si v zvezi, v kateri se s partnerjem redno videvaš, resno razmerje zahteva trud obeh. Enako je z daljavo. Če se pogovoriš o prioritetah, kaj ti več pomeni, lahko vse deluje. Zahteva delo, težje je zaradi komunikacije preko računalnika. Vendar danes, pri vsej tehnologiji lahko vse čisto dobro funkcionira. Če veš da si za skupaj (ja, verjamem v to, da z nekom preprosto veš) in da bi rad, da zveza deluje, lahko izpelješ. Seveda moraš vedeti kaj si želiš in si zaupati,vendar zakaj ne? :). Seveda pa mora biti obojestranska želja da bi delovalo. Če se dva res ljubita in vesta, da bi rada življenje preživela skupaj, ju nobena razdalja ne more ločiti. Če ne moreta živeti skupaj, načrtujeta obiske, če gre za čas kakšnega leta, potrpita. Za dalj časa  pa se seveda pretehta prioritete.

Ampak... Vse se da če se hoče! :D

In za lahko noč ena lepa pesmica :)

0 komentarji :

Objavite komentar