Pages

Subscribe:

ponedeljek, 13. oktober 2014

Old & new...

September je bil eden najbolj... razgibanih mesecev v zadnjem času.

Malce več kot en mesec nazaj smo se poslovili od naše sedemletne psičke Tami. Bilo je težko za vse, saj je bila družinski član. Vendar, kot pravi rek za vsakim dežjem posije sonce, je tudi k nam prišel sonček v obliki psičke Tori. Popestri nam vsako uro posebej, sama si že postreže z bananami na kuhinjski mizi, pomaga pri pometanju (vlečenje metle je nadvse zabavno), ter reciklira smeti (beri: jih raztrešči po celi kuhinji). Tako hiša ni več prazna, mali vragec pa tudi poskrbi, da dovolj migamo - gospodična mora ven na vsaki dve uri, če ne celo pogosteje ;).

Poleg tega se je začelo novo študijsko leto z obljubami, kot so sprotno izdelovanje faksa in kolokvijev, ter vsi opravljeni izpiti julija. Upam, da bom letos zdržala malce več kot prve 3 tedne ;).
S študentskim življenjem pa so prišli tudi študentski žuri - v sredo gremo tako na Difovski žur... oujea :P

Danes sem bila na kavi s prijateljico, ki mi je dala malce za razmisliti glede bloga in še nekaterih stvari. Tako sem se odločila da bom - glede na to da pišem zase - probala čim več objavljati, ne da bi se obremenjevala s tem ali v objavi piše kaj "pomembnega" ali ne. Konec koncev me večkrat "prime" da bi kaj napisala, a potem obupam, ali pa ne objavim. Tako da še ena zaobljuba - probala bom bolj pridno objavljati, Let's see if I'll make it :P.


Tori prvi dan pri nas




pometa ;)


Prejšnji teden (raste neverjetno hitro) - zna že dati tačko =)

Pesmi, ki sta zadnja 2 tedna nenehno na repeat ;)






0 komentarji :

Objavite komentar