Pages

Subscribe:

nedelja, 4. oktober 2015

September Overview


Še en mesec je minil in že smo pri oktobru. Kako, kdaj? Včasih se mi zdi, da se res samo obrnemo in smo že v novem mesecu, letu ... Tokrat sem se odločila, da bom združila nekaj utrinkov iz septembra, da ne pozabim ;). Začelo pa se je tudi novo študijsko leto in to je ena zadnjih sprostitev pred začetkom bolj resnega dela.

1. 4. letnik
Najbolj vesela sem, da sem uspela priti v 4. letnik. Ostal mi je eden težjih izpitov, ki sem ga pisala 11. septembra. In hvalabogu naredila. Bila sem res vesela, saj bi, v primeru neuspeha, lahko samo pavzirala. Tako pa smo s sošolkami spet združene in na poti proti diplomi. :)

2. Nova plesna sezona
Letos sem se sicer odločila za (zame) kar drastično spremembo. Do zdaj sem plesala jazz balet in modern, letos pa sem se odločila za funkcionalne vadbe kot na primer TNZ. Eden glavnih razlogov je urnik, saj imajo vadbe več terminov - prideš ko lahko. To mi zaradi med letom napornega urnika zelo ustreza. Kljub temu pa malo pogrešam ples, kot sem ga bila navajena do sedaj. Navsezadnje plešem že od malih nog.

3. Pončo
Moj dragi mopsek me vedno znova razveseljuje in preseneča. Tudi živcira, seveda! Ampak s tako prikupnim obrazkom mu težko zameriš. Je poln energije, lumpi v dobesednem pomenu besede. Vidno je zrastel (ne, stop, naj ostane majhen bučko :P) in se uči trikov in (ne)poslušnosti :D. Moram priznati, da je tudi malo scrkljan, saj dremeže čez dan preživlja s crkljanjem v naročju, ali pa se stiska zraven nas ;).
Spodnje fotografije so s "fotošutinga", ki sva ga imela par dni nazaj :)








4. Kakovostno preživljanje časa s fantom
Ko si skupaj s partnerjem več let, lahko hitro zapadeš v rutino. Ni vsaka rutina slaba, ampak včasih lahko pozabiš, kaj te je pripeljalo skupaj. Midva si zato pogosto privoščiva razvajanje - ne v obliki toplic in potovanj, včasih je dovolj že kepica sladoleda, sprehod v neznanem okolju, ... V tem mesecu sva si privoščila večerjo za uspešno opravljen izpit. Sprehod z nagajivčkom (Pončo). Prejšnji vikend pa sva odšla na kosilo v Dobenski hram (mogoče naredim posebno objavo, saj sva bila res zadovoljna). Po kosilu sva odšla na Mihaelov sejem in kofetkala - spontano druženje s fantom in prijatelji je zelo zabavno. :)

5. Moje pesmi, moje sanje
V tem mesecu smo več kot uspešno izpeljali muzikal Moje pesmi, moje sanje. "Amaterski igralci" na predstavo definitivno niso izgledali kot amaterji, svoje pa je prispeval tudi simfonični orkester (mimogrede igrajo tako dobro, da bi jih lahko poslušala cel dan). :) Projekt je dosegel več opaženosti kot smo upali in zadovoljstvo občinstva se je pokazalo v vrsti razprodanih predstav. To ti definitivno da tudi večji zagon za naprej. Sama sem bila zelo vesela, da sem bila del tega projetka. :)

To je to trenutno. Najljubši septembrski trenutki :)


0 komentarji :

Objavite komentar