Pages

Subscribe:

sobota, 10. oktober 2015

5 stvari, ki se jih veselim jeseni




Z novim mesecem in letnim časom pridejo tudi nova doživetja in radosti. Spodaj je 5 stvari, ki se jih veselim in imajo jeseni čisto poseben čar :)


1. Vroča čokolada
Čaje obožujem čez celo leto, nekaj posebnega pa je vroča čokolada. V dobri družbi, na hladen jesenski ali zimski dan in z veliiko smetane. :D

2. Pleteni puloverji in volneni šali
Z jesenjo pride hladnejše vreme, ki kar kliče po toplih oblačilih. Meni najljubši so pleteni puloverji, volneni šali, gležnjarji in še bi lahko naštevala. :)

3. Kostanj
Obožujem ga. Je nekaj najboljšega v tem letnem času. Čakam le še na pravi čas, da ga grem nabirat. To bo verjetno že ta teden. Jupii :). Potem pa sledi kuhanje in peka :).

4. Sprehodi v naravi
Kljub hladnejšemu vremenu je še vedno dovolj sončnih dni, ki jih lahko izkoristimo za sprehode po naravi. Jaz to rada povežem s prejšnjo točko - nabiranjem kostanja.

5. Noč čarovnic
31. oktober je uradno dan reformacije, v Ameriki pa je takrat Halloween oziroma noč čarovnic. Kljub temu, da sama ne "praznujem" tega, pa smo lani skupaj s prijatelji šli v Ljubljano in se imeli res dobro. Tudi za letos se dogovarjamo, da se ponovno dobimo skupaj, tako da se že veselim. Če dodamo še izviren in scary make-up pa definitivno ne manjkam :D.

Kaj pa vas razveseljuje v tem mesecu? :)


0 komentarji :

Objavite komentar