Pages

Subscribe:

ponedeljek, 23. februar 2015

Planinske igre

V soboto, so se na Planinskem domu Ušte nad Moravčami odvile prve planinske igre. Ko sva zadnjič z mojim "čilerala" na kavici v baru Pisarna (Moravče), naju lastnica vpraša, če bi naredili ekipo in šli. Kaj je to? Nekaj paintball, zorbing itd... Ok, gremo. Ekipa petih se nas je torej v soboto dopoldne zbrala na kar veliko metrih nadmorske ;). In bilo je zelo zabavno!

Tekmovali smo v skupinah po (načeloma) 5, pomerili pa smo se v štirih igrah - paintball, streljanje z zračno puško, zorbing in "pretakanje vode".

Paintball je bil v stilu kavbojskih dvobojev - s hrbtom obrnjena drug proti drugemu nasprotnika hodita, dokler ne dobita iztočnice. Nato stečeta do puške in tisti, ki prvi zadane drugega, zmaga.

Pri zorbingu smo se "oblekli" v napihljive žoge (od glave do pasu) in se nato zaletavali. Zelo zabavno! Še posebej, ko se nikakor ne moreš pobrati s tal :D.

Pri zračni puški smo streljali v tarčo, ful mi je šlo dobro. #proud :P

Pri pretakanju vode pa smo si po cevkah podajali frnikulo.

Na koncu smo se celo potegovali za prvo mesto! Po zagretem preizkušanju žganih likerjev predstavnika vsake ekipe in zadnji nalogi - eksanju piva - smo fantom morali priznati premoč.

Opisovanje je mogoče malce dolgočasno ampak res je bilo zabavno! Popolna sprostitev, nasmejala sem se tako, da so me naslednji dan bolele trebušne! :D

Danes se je začel poletni semester, faks pa nas je razveselil z menjavo urnikov prejšnji teden. To vodi v prekrivanje predmetov, in tako smo nekateri srečneži oddali vloge za zamenjavo izbirnih predmetov. Največja dilema pa je, katerega izbrati! Vsi, ki so kolikor toliko zanimivi so zasedeni ali pa ne pašejo v urnik. Doktoriraš, preden uspeš najti enega, ki paše v urnik in je za zdržat. #naporno

Poleg tega sem prevzela še nekaj nalog iz projekta, tako da je bil že prvi dan semestra zelo naporen.

Kljub temu pa sodelujem pri nekem drugem projektu, ki mi je zelo všeč in se veselim dela, saj ima dejansko zvezo s PR-jem. Tako končno počnemo stvari, ki jih počnejo pravi PR-ovci. #yaaaay :D

Pa malce nostalgije za lahko noč ;)

Type to ya' soon :D

0 komentarji :

Objavite komentar