Pages

Subscribe:

petek, 27. februar 2015

Sometimes it helps

Konec prvega tedna poletnega semestra. Pestro, zanimivo in predvsem naporno.
Medtem ko vsi profesorji predstavljajo način dela na predavanjih in seminarjih, nam prestavljajo tudi pomembne datume. Glej ga, zlomka. Vsi bi vse naenkrat. Ker velikokrat mislijo, da imamo samo njihov predmet, nam seveda radodarno naložijo obveznosti kot so seminarske naloge, sprotno oddajanje izdelkov in ne pozabimo na predstavitve. To je, seveda, poleg izpita. #joy

Vem, da moramo delati določene stvari, ampak... ni bolj smiselno početi nekaj, kar ti bo v kasnejši karieri dejansko pomagalo, namesto navajanja virov in pisanja teoretskih nalog. Kaj bomo s tem? Ko bomo v podjetje prišli na razgovor, nas definitivno ne bodo spraševali o temah seminarskih, ki smo jih napisali.

Danes, po še enem napornem dnevu, sem postala slabe volje. Naloga do torka. Vse bi bilo super, fino, fajn, če se ne bi potrebovali udeležiti dogodkov za namen naloge. Dogodkov, ki jih je zelo težko najti v tako kratkem času. Tako je sončno popoldne skoraj ušlo mimo mene, medtem ko sem jaz premlevala, googlala, iskala, spraševala itd. In končno našla nekaj relevantnega! Kar me dejansko tudi zanima!

In potem, sem končno šla ven na sprehod. In pomagalo je! Ko sem hodila, s slušalkami v ušesih, po sončku, sem se nenadoma spet počutila polna energije. Drugič moram to sprobati že prej.

Torej. Ste slabe volje, utrujeni, imate probleme, ne veste kako ravnati? Pojdite na sprehod. Potem bo delo bolj produktivno in malo lažje. ;)

Song of the day - hear it out ;)

0 komentarji :

Objavite komentar